Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Photoshop στις αφίσες της σειράς Mayor of Kingstown, λόγω του ατυχήματος του Jeremy Renner

*
Ο showrunner της σειράς Mayor of Kingstown του Paramount+ την χαρακτήρισε ως την πλέον επικίνδυνη της τηλεόρασης, όμως ξαφνικά κάτι άλλαξε στη διαφημιστική της καμπάνια. Αιτία ήταν το ατύχημα που είχε την 1η Ιανουαρίου ο πρωταγωνιστής της σειράς, Jeremy Renner, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του. Στην αφίσα για την δεύτερη σεζόν, αρχικά ο ηθοποιός εμφανιζόταν με τραύματα στο πρόσωπο, όπως στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει από το νοσοκομείο, όμως χάρη στο Photoshop αυτα εξαφανίστηκαν.

“Είναι καλό για το δίκτυο", δήλωσε ο συνδημιουργός Hugh Dillon σε δημοσιογράφο του The Hollywood Reporter, προσθέτοντας ότι: "Όλοι δείχνουν ευαισθησία απέναντι στον Jeremy".


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τις αφίσες του All the Money in the World, από τις οποίες αφαιρέθηκε ο Kevin Spacey, έπειτα από τις εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Mayor of Kingstown Key Art 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*