Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιστή στα video games θα παραμείνει η ταινία Bioshock

*
Ο σκηνοθέτης Francis Lawrence, υποσχέθηκε ότι η ταινία BioShock που ετοιμάζει για το Netflix θα παραμείνει πιστή στα video games.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Collider δήλωσε: "Υπάρχουν πάντα συζητήσεις για τη βαθμονόμηση και το ύφος. Δεν θέλω να ασχοληθώ πάρα πολύ τώρα γιατί είναι αρκετά νωρίς στη διαδικασία, αλλά σίγουρα δεν ένιωσα περιορισμένος σε καμία περίπτωση, ούτε έλαβα κάποιες κατευθύνσεις από το Netflix. Θέλω να πω, βασικά εγώ και ο Cameron [MacConomy] που συνεργάζεται μαζί μου και ο Michael [Green] θα κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, το οποίο είναι υπέροχο. Πολλά από αυτά παραμένουν πραγματικά πιστά στο ίδιο το παιχνίδι και μιλάμε με την Take-Two [Interactive] και τον [δημιουργό του BioShock] Ken Levine".


Ο Michael Green γράφει το σενάριο της ταινίας και έχει στο βιογραφικό του το Logan και το Blade Runner 2049 . Από την άλλη, η καριέρα του Lawrence ως σκηνοθέτης περιλαμβάνει παραγωγές όπως το Constantine, το I Am Legend και τέσσερεις από τις ταινίες Hunger Games. Όσο για το BioShock, ο σκηνοθέτης δεν έχει παρά μόνο επαίνους για το παιχνίδι, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν ρετροφουτουριστικό κόσμο και συνδυάζει στοιχεία first person shooter με RPG.

"Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ. Είναι επίσης, νομίζω, ένα από τα οπτικά καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Το άλλο πράγμα, και ένα από τα πράγματα που πάντα με ελκύει, είναι η θεματολογία του. Υπάρχει πραγματικές ιδέες και φιλοσοφίες στο παιχνίδι και είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά μελετημένο", πρόσθεσε ο Lawrence.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*