Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή η δεύτερη σεζόν για την τηλεοπτική σειρά Fallout

*
Μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Fallout του Prime Video, όμως δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερη. Η California Film Commission ανακοίνωσε τις τελευταίες της εκταμιεύσεις φορολογικών κινήτρων και σε αυτές περιλαμβάνεται πίστωση φόρου $25 εκ. για τη δεύτερη σεζόν του Fallout. Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Υόρκη, Γιούτα, Νιού Τζέρσεϊ και Ναμίμπια, όμως ο δεύτερος δεν αποκλείεται να ταξιδέψει προς την Καλιφόρνια. Βεβαίως, όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα του Variety το γεγονός ότι ανακοινώθηκε αυτή η περικοπή φόρου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Παραμένει απλά ένα στοιχείο που ανεβάζει τις πιθανότητες.

Το ίδιο έγγραφο αποκαλύπτει ότι ο προϋπολογισμός για μια ακόμα σεζόν του Fallout θα είναι $153 εκ. ενώ για την παραγωγή υπολογίζεται ότι θα εργαστούν 170 άνθρωποι, είτε πρόκειται για ηθοποιούς είτε για το συνεργείο των γυρισμάτων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*