Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανη νέα αυξηση των τιμών του Netflix

*
Το Netflix, πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνει σταδιακά τις τιμές για τα συνδρομητικά του προγράμματα, σύμφωνα με επιστολή του κολοσσού του streaming προς μετόχους. Η λεπτομέρεια αυτή αποκαλύφθηκε ως μέρος των αποτελεσμάτων του τετάρτου τριμήνου του οικονομικού έτους 2023 για την εταιρεία.

Περιληπτικά, το Netflix δήλωσε πως σκοπεύει να προσφέρει «ένα εύρος από τιμές και πακέτα για να εξυπηρετήσει μια ευρεία γκάμα από ανάγκες» και αποκαλεί τις φθηνότερες συνδρομές της «υψηλά ανταγωνιστικές». Φαίνεται πως οι τιμές στο μέλλον θα αυξηθούν, με το Netflix να προσθέτει πως οσο επενδύουν και βελτιώνουν την πλατφόρμα τους, ενίοτε θα ζητούν από τους χρήστες τους να πληρώσουν λίγα επιπλέον χρήματα για να υλοποιηθούν οι βελτιώσεις αυτές.


Τα νέα αυτά δεν μας φέρνουν προ εκπλήξεως. Άλλωστε διανύουμε μια περίοδο στην οποία το Netflix έχει αυξήσει πολλαπλές φορές τις τιμές για τις συνδρομές του, με την πιο πρόσφατη άνοδο να σημειώνεται τον Οκτώβριο του 2023. Η επιστολή προς μετόχους αναφέρει και για τις συνδρομές του Netflix με διαφημίσεις, οι οποίες μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν δουλέψει καλά για την εταιρεία. Κάτι σημαντικό είναι ότι στις περιοχές που ειναι διαθέσιμο το συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις, καταργείται σταδιακά το πιο οικονομικό που δεν περιλαμβάνει προώθηση προϊόντων.

Μάλιστα, υπάρχουν και ρεπορτάζ τα οποία δείχνουν πως η εταιρεία μπορεί να επεκταθεί και στον χώρο του gaming. Μέχρι στιγμής πάντως, η βιβλιοθήκη του Netflix για παιχνίδια είναι μέρος της συνδρομής και δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις. Αυτό ενδεχομένως να αλλάξει σύντομα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*