Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλάνα για δεύτερη σεζόν κάνουν οι δημιουργοί της σειράς Wednesday του Netflix

*
Ναι μεν το Netflix δεν έχει ακόμα δώσει το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Wednesday, όμως οι δημιουργοί της καταστρώνουν ήδη σχέδια σχετικά με μελλοντικά επεισόδια. Ένα από αυτά έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πρωταγωνίστρια θα μετέχει σε περισσότερες σκηνές με τα υπόλοιπα μέλη της Οικογένειας Addams. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ένας από τους showrunners, ο Miles Millar αποκάλυψε ότι μαζί με τον Alfred Gough αισθάνονται ότι έχουν απλά αγγιξει επιφανειακά τους γονείς της Wednesday, Morticia (Catherine Zeta-Jones) και Gomez (Luis Guzmán), τον νεότερο αδελφό της Pugsley (Isaac Ordonez) και τον θείο Fester (Fred Armisen). Στην πρώτη σεζόν, οι χαρακτήρες αυτοί εμφανίζονται για ένα ή το πολύ δύο επεισόδια.

"Οι ηθοποιοί είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους", είπε ο Miles Millar. Πιστεύω ότι η Catherine είναι εμβληματική ως Morticia. Η σχέση ανάμεσα στη Wednesday και τη Morticia είναι κρίσιμη για τη σειρά και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει τον δικό της δρόμο εκτός οικογένειας είναι σημαντική".


"Η σειρά αφορά ένα κορίτσι που βλέπει τον κόσμο άσπρο και μαύρο και μαθαίνει ότι υπάρχουν αποχρώσεις του γκρι", συνέχισε ο Gough. "Πιστεύω ότι οποιαδήποτε σχέση ή φιλία μπορεί να γίνει πολύπλοκη από άλλους παράγοντες. Δεν θα είναι ποτέ κάτι το απροβλημάτιστο. Και έχει να κάνει με τα μαθήματα που παίρνει από τα σκαμπανεβάσματα μιας φιλίας".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*