Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες από νέο υλικό του Alien: Romulus μιλάει για μια αιματηρή συνέχεια

*
Αποκαλύφθηκε ολοκαίνουργιο υλικό από το επερχόμενο sci-fi θρίλερ Alien: Romulus, και από τις περιγραφές και μόνο, ακούγεται ότι αυτό μπορεί να είναι το πιο αιματηρό και βίαιο μέρος του franchise.

Σύμφωνα με το ComicBook, τα πλάνα ξεκινούν στο διαστημόπλοιο όπου δύο νεαρά κορίτσια ανακαλύπτουν ένα πτώμα, ενώ στο μεταξύ, ένας άνδρας βρίσκεται σε άλλο σημείο στο σκάφος περιτριγυρισμένος από εγκλωβισμένα κινούμενα πλάσματα. Στη συνέχεια, ο άνδρας πατάει ένα κουμπί στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να κάνει «επανεκκίνηση» και τα μάτια του να γυρίζουν προς τα πίσω, ενώ εξωγήινοι εκκολάπτονται μπροστά του και πέφτουν στο νερό στα πόδια του.


Με ενα αληθινό Alien τρόπο, τα πλάσματα αρχίζουν να πηδούν από το νερό και να προσκολλώνται στα πρόσωπα του πληρώματος, καταφέρνουν να διαφύγουν σε ένα άλλο δωμάτιο, αλλά οι εξωγήινοι τους ακολουθούν.

Το κλιπ τελειώνει με έναν χαρακτήρα να κρατάει το στήθος του από πόνο μέχρι να καταρρεύσει με σπασμούς μέχρι να ξεπηδήσει ένας εξωγήινος από το στήθος του. Η ενέργεια αυτή προκαλεί την αναταραχή του σκάφους, με την πορεία του εκτός ελέγχου και τη σύγκρουση με ένα άλλο κοντινό διαστημόπλοιο. Το Collider, που ήταν επίσης παρών, χαρακτήρισε το υλικό "έντονο και σοκαριστικό" ενώ το Variety έγραψε για «σπάσιμο οστών» και «κομματάκια ανθρώπινου στήθους». Το κλιπ προβλήθηκε αποκλειστικά στο CinemaCon και παρουσιάστηκε μέσω ηχογραφημένου μηνύματος από τον σκηνοθέτη Fede Alvarez και τον παραγωγό Ridley Scott, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία της αγαπημένης σειράς.

Το Alien: Romulus, το έβδομο μέρος της σειράς Alien, διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του Alien του Scott και της συνέχειας του Aliens του James Cameron και ακολουθεί μια ομάδα νεαρών που έρχονται αντιμέτωποι με τα πιο τρομακτικά πλάσματα του σύμπαντος. Η επίσημη σύνοψη από την 20th Century Studios έχει ως εξής: «Ενώ ψάχνουν στα βάθη ενός εγκαταλελειμμένου διαστημικού σταθμού, μια ομάδα νεαρών διαστημικών αποίκων έρχεται αντιμέτωπη με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Cailee Spaeny από το Civil War, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced από το The Last of Us και Spike Fearn από το Aftersun.

Το Alien: Romulus θα βγει στις αίθουσες στις 16 Αυγούστου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*