Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το σενάριο δίνει το trailer της σειράς Chainsaw Man του Crunchyroll

H σειρά Chainsaw Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Crunchyroll στις 11 Οκτωβρίου 2022 και το studio MAPPA έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer.

Σε αυτό δίνονται λεπτομέρειες για το σενάριο, που ακολουθεί τον πρωταγωνιστή, Denji και άλλους οι οποίοι καταλήγουν να εργάζονται για την Public Safety Devil Hunters. Δαίμονες έχουν γεμίσει αυτόν τον κόσμο που βρίσκεται σε εναλλακτική διάσταση και οι υπάλληλοι της κυβέρνησης θα πρέπει να τους στείλουν πίσω στην κόλαση. Ο Denji πιάνει φιλίες με ένα σκυλί που ονομάζεται Pochita. Αφότου ο Denji σκοτώνεται, το σκυλί-δαίμονας γίνεται ένα με το σώμα του και μετατρέπει τον πρωταγωνιστή σε υβρίδιο, με τη δυνατότητα να γεμίζει το σώμα του με αλυσοπρίονα. Επιπλέον διαθέτει μηχανικό κεφάλι με κοφτερά δόντια και ένα αλυσοπρίονο στο μέτωπό του, που του επιτρέπουν να τεμαχίζει μεγάλου μεγέθους δαίμονες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*