Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το σενάριο και το cast της σειράς Knuckles

*
Εκτός από τον Idris Elba, στο cast του Knuckles, spin-off του Sonic the Hedgehog θα μετέχουν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο Adam Pally επιστρέφφει στον ρόλο του Wade Whipple, ενώ στην παραγωγή θα μετέχουν επίσης ο Julian Barratt (Mindhorn) και η Ellie Taylor (Ted Lasso). Στο πλευρό τους οι Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Rory McCann (Game of Thrones) και Tika Sumpter, που υποδύθηκε τη Maddie στις ταινίες Sonic the Hedgehog.

Σύμφωνα με τις πρώτες λεπτομέρειες για το σενάριο πο δημοσίευσε η Paramount Pictures, ο Knuckles θα πάρει υπό την προστασία του τον Wade και θα του μάθει τις τεχνικές του πολεμιστή Echidna.


Ο Knuckles εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ταινία live-action στο Sonic the Hedgehog 2. Η επερχόμενη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί θα κάνει πρεμιερα πριν τις 20 Δεκεμβρίου 2024, ημέρα που αναμένεται το Sonic the Hedgehog 3.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*