Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του House of the Dragon

*
Ο επίσημος εκπρόσωπος της Warner Bros. Discovery, J.B. Perrette, επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης για τους επενδυτές από την Morgan Stanley ότι το House of the Dragon, το spin-off του Game of Thrones, θα επιστρέψει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η συνέχιση των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο Hollywood οφείλεται στο ότι τα σενάρια είχαν ήδη ολοκληρωθεί πριν από τα γυρίσματα και οι ηθοποιοί ανήκαν σε διαφορετικά σωματεία που δεν συμμετείχαν στην απεργία.


Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι «εξαιρετική» και θα έχει έναν πιο παραδοσιακό τρόπο αφήγησης. Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί ότι η δεύτερη σεζόν θα έχει οκτώ επεισόδια σε σύγκριση με τα 10 της πρώτης σεζόν.

Εκτός από το House of the Dragon, το HBO προχωρά με ένα άλλο spin-off, το The Hedge Knight, το οποίο ξεκινά τα γυρίσματα σύντομα και αναμένεται να προβληθεί το 2025.

Το HBO εξετάζει επίσης μια σειρά με τον Jon Snow, φέρνοντας πίσω τον Kit Harington. Μια άλλη σειρά, με τίτλο Nine Voyages, έχει μετατραπεί σε animation. Μια Τρίτη σειρά, που αφηγείται την ιστορία του Aegon στο Westeros, είναι υπό ανάπτυξη από τον συγγραφέα του The Batman. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*