Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η πρεμιέρα του Doctor Who! (trailer)

Ανακοινώθηκε ότι η νέα σεζόν του Doctor Who, με πρωταγωνιστή τον Nucti Gatwa στο ρόλο του δέκατου πέμπτου Doctor θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 10 Μαΐου 2024. Ήταν γνωστό ότι η νέα σεζόν θα ερχόταν τον Μάιο, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλυφθεί η ακριβής ημερομηνία. Παρουσιάστηκε επίσης το επίσημο key art για τη νέα σεζόν, το οποίο αναγράφει την ημερομηνία πρεμιέρας με τον Doctor του Gatwa να στέκεται δίπλα στο TARDIS, μαζί με την Millie Gibson ως Ruby Sunday. Την αφίσα μπορείτε να τη δείτε παρακάτω μαζί με ένα teaser trailer.

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της σειράς και εκτελεστικός παραγωγός Russell T Davies δήλωσε: «Επιτέλους, είναι μεγάλη μου χαρά να δημοσιεύσω μια ολόκληρη νέα σεζόν με τις περιπέτειες του Doctor και της Ruby. Τέρατα! Καταδιώξεις! Κακοποιοί! Μυστήρια! Και ένα τρομακτικό μυστικό που διατρέχει το χώρο και το χρόνο εδώ και δεκαετίες. Μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο!»


Αυτή είναι η πρώτη σεζόν του Doctor Who που θα κυκλοφορήσει τόσο στο Disney+ όσο και σε ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία. Την Παρασκευή 10 Μαΐου, ξεκινώντας στις 21:00 (Ελλάδας), οι θεατές θα απολαύσουν το «The Church on Ruby Road», το εορταστικό αφιέρωμα που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2023, και στη συνέχεια δύο ολοκαίνουργια επεισόδια από την πρώτη σεζόν του Gatwa. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η σεζόν θα ξεκινήσει το Σάββατο, 11 Μαΐου, στις 02:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο BBC iPlayer, ενώ αργότερα την ίδια μέρα θα ακολουθήσει η προβολή στο BBC One.

Η επίσημη περιγραφή για τη νέα σεζόν έχει ως εξής: «Αυτή η σεζόν του Doctor Who ακολουθεί τον Doctor και τη Ruby Sunday σε άπειρες περιπέτειες στο χώρο και το χρόνο με το TARDIS. Από την εποχή της Αντιβασιλείας στην Αγγλία μέχρι το μέλλον που μαστίζεται από τον πόλεμο, το δίδυμο υπερασπίζεται τις δυνάμεις του καλού, ενώ συναντά απίστευτους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς».

Στα μέλη του καστ της νέας σεζόν περιλαμβάνονται οι Aneurin Barnard, Anita Dobson, Yasmin Finney, Michelle Greenidge, Jonathan Groff, Bonnie Langford, Genesis Lynea, Jemma Redgrave, Lenny Rush, Indira Varma και Angela Wynter.

Η παραγωγή της σειράς γίνεται από την Bad Wolf, με τα BBC Studios για την Disney Branded Television και το BBC. Μαζί με τον Russell T Davies στην εκτελεστική παραγωγή της νέας σεζόν είναι οι Phil Collinson, Joel Collins, Julie Gardner και Jane Tranter. Στη σκηνοθεσία ορισμένων επεισοδίων της νέας σεζόν συμμετέχουν οι Ben Chessell, Jamie Donoughue, Julie Anne Robinson και Dylan Holmes Williams.

Το νέο Doctor Who θα κάνει το ντεμπούτο του την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στο Disney+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*