Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς Evil (trailer)

To Paramount+ δημοσίευσε το επίσημο trailer για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς Evil, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου 2024. Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια επικεντρώνοντας στις τελευταίες υπερφυσικές υποθέσεις που θα ερευνήσουν οι Kristen, David και Ben, πριν τους "διαλύσει" η εκκλησία. Επίσης, γίνεται ανάφορά στο μωρό αντίχριστο, που συλλαμβάνεται μέσω των κλεμμένων ωαρίων της Kristen.

"Στην τελευταία σεζόν, η Kirsten, ο David και ο Ben συνεχίζουν να αξιολογούν υποθέσεις που περιλαμβάνουν παράξενη τεχνολογία, δαιμονισμένους χοίρους, καταπίεση και εισβολή από δαίμονες, μια μούσα που χορεύει και φέρεται να έχει δημιουργηθεί από μάγισσες και ένα μαγεμένο λείψανο. Παράλληλα, ο Leland προσπαθεί να δελεάσει την Kristen να μεγαλώσει ένα μωρό αντίχριστο που συνελήφθη με το ωάριο της. Ο David στρατολογείται από τη μυστική υπηρεσία του Βατικανού για την "απομακρυσμένη θέαση", μια παραφυσική ικανότητα να βλέπεις το αόρατο για να ανιχνεύεις το κακό. Ο Ben χτυπιέται από μια δέσμη ιόντων, με αποτέλεσμα να βλέπει οράματα ενός πνεύματος που χλευάζει μέχρι να ανακαλύψει μια ασυνήθιστη λύση για να το διώξει. Τελικά, και οι τρεις συνειδητοποιούν ότι έχουν μόνο λίγες εβδομάδες για να λύσουν τις υποθέσεις, επειδή η ενορία αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα λόγω έλλειψης κεφαλαίων. Αυτό καταλήγει σε μια τελευταία αναμέτρηση με τον Leland και τις 60 οικογένειες που αποτελούν το Evil στον σύγχρονο κόσμο".


Πρωταγωνιστούν οι: Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Michael Emerson, Kurt Fuller, Andrea Martin, Christine Lahti, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco και Dalya Knapp.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*