Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PokeTsume: Πρώτο trailer για τη νέα σειρά Pokémon

*
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την τηλεοπτική σειρά PokeTsume της The Pokémon Company. Το σενάριο ακολουθεί τα χνάρια της Madoka Agaki, μιας απόφοιτης πανεπιστημίου που αποφασίζει να παρακτηθεί από τη δουλειά της σε εργοστάσιο συσκευασίας ψαριών και μετακομίζει στο Tokyo για να ενταχθεί στο δυναμικό ενός διαφημιστικού πρακτορείο με την ονομασία ADventure. Παρόλο που ήταν όνειρο ζωής για αυτή να κατοικήσει στο Τόκιο, η Madoka θα συνειδητοποιήσει πολύ σύντομα πως η καθημερινή ζωή δεν είναι αυτό που περίμενε και αρχίζει να αγχώνεται όταν αναλαμβάνει μια παρουσίαση που θα καθορίσει το μέλλον της εταιρείας που εργάζεται.

Στη συνέχεια η Madoka θα λάβει ένα δέμα από τη μητέρα της, που περιέχει ένα Game Boy Pocket και μια κόπια του Pokémon Red που έπαιζε όταν ήταν παιδί. Ξεκινάει το παιχνίδι και καταλαβαίνει πως σε αυτό υπάρχει σημαμαντικό για τη ζωή.


Τη Madoka θα υποδυθεί η βραβευμένη ηθοποιός Nanase Nishino.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*