Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Horizons: The Series! θα είναι ο τίτλος του νέου Pokémon anime (trailer)

*
Η The Pokémon Company αποκάλυψε ότι η επόμενη σειρά Pokémon θα έχει τίτλο Pokémon Horizons. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Pokemon Ultimate Journeys προβλήθηκε το πρώτο trailer. Πλέον, 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα του, ολοκληρώθηκε η ιστορία των Ash και Pikachu, που θα παραδώσουν τη σκυτάλη στους Liko και Roy.

"Ξεκινήστε για ένα νέο ταξίδι στο Pokémon Horizons: The Series! Ακολουθήστε τους Liko και Roy καθώς ξετυλίγουν τα μυστήρια που τους περιβάλλουν και συναντούν τη Friede, τον Captain Pikachu, τον Amethio και άλλους κατά τη διάρκεια των συναρπαστικών τους περιπετειών!".


Η σειρά θα διαδραματίζεται στην περιοχή Paldea, δηλαδή στο ίδιο σκηνικό με τα Pokémon Scarlet και Violet, και θα περιλαμβάνει τα αρχικά Pokémon της Paldea – Sprigatito, Fuecoco και Quaxly – σε εξέχοντες ρόλους.

Στο παρουσιάζεται και ένα Shiny Terastallised Rayquaza, που δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στα παιχνίδια.

Η νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα προς το τέλος του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*