Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Ultimate Journeys: The Series - Τον Σεπτέμβριο στο Netflix το τέλος των περιπετειών του Ash Ketchum (trailer)

Για όσους μιλάνε την αγγλική γλώσσα, οι περιπέτειες του Ash Ketchum και του Pikachu στο Pokémon θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο. Μετά από 25 χρόνια, η The Pokémon Company ανακοίνωσε το τέλος του κύκλου για τον δημοφιλή πρωταγωνιστή και τα τελευταία επεισόδια έχουν ήδη προβληθεί στην Ιαπωνία. Τώρα, στο πλαίσιο της San Diego Comic Con έγινε γνωστό ότι θα έρθουν και στο English με αγγλικούς διαλόγους στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα νέα συνοδεύτηκαν από ένα trailer για το Pokémon Ultimate Journeys: The Series, που περιλαμβάνει μια ανακεφαλαίωση του ταξιδιού του Ash και του Pikachu, όπως επίσης μια σύντομη ματιά στο μέλλον.




Τις περιπέτειες του Ash θα διαδεχτεί το Pokémon Horizons, με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Liko, Roy αλλά και τον Captain Pikachu, που είναι μέλη μιας νέας ομάδας με ηγέτη τον Professor Friede. Στο νέο trailer του Pokémon Horizons υπάρχουν οι νέοι πρωταγωνιστές αλλά και τα starters τους σε Scarlet και Violet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*