Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύ καλή η πρεμιέρα του Avatar: The Way of Water στο αμερικανικό box office

*
Το Avatar: The Way of the Water προβάλλεται πλεον στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία των Disney και 20th Century Studios είχε έσοδα $53 εκ. από 4.202 αίθουσες στην πρεμιέραα της και στο νούμερο αυτό περιλαμβάνονται τα $17 εκ. από τα previes μια ημέρα νωρίτερα. Έτσι βρέθηκε στην έκτη θέση του αμερικανικού box office για πρεμιέρα ταινίας εντός του 2022, πίσω από τα Doctor Strange in the Multiverse of Madness ($90,7 εκ.), Black Panther: Wakanda Forever ($84,2 εκ.), Thor: Love and Thunder ($69,5 εκ.), Jurassic World Dominion ($59,5 εκ.) και The Batman ($56,6 εκ.). Επιπλέον, είχε εισπάξεις κατά $26,7 εκ. περισσότερες από το Avatar του 2009. Αναμένουμε να δούμε και τις επιδόσεις του Σαββατοκύριακου, με το Avatar να είχε βάλει στα ταμεία συνολικά $77 εκ. Λογικά, με τον ανταγωνισμό την προσεχή εορταστική περίοδο να είναι περιορισμένος, το The Way of Water δεν θα αργήσει να καλύψει τα $350 εκ. που κόστισε η παραγωγή του.

Από την άλλη, το Black Panther: Wakanda Forever είναι η δεύτερη ταινία σε εισπράξεις στην Αμερική για το 2022, με $418 εκ. ξεπερνώντας τα $411 εκ. του Doctor Strange in the Multiverse of Madness.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    James Cameron

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*