Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Poor Things: Ανάσταση για την Emma Stone στο trailer της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Στο πρώτο trailer της ταινίας Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, η Emma Stone είναι αναγκασμένη να προσαρμοστεί ξανά στη ζωή μετά την ανάστασή της. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακουθήσετε στη συνέχεια είναι γεμάτα χρώματα. Όλα ξεκινάνε όταν η Stone ξαναζωντανεύει έπειτα από μια δόση ηλεκτρισμού στπ κεφάλι της. Στη συνέχεια χορεύει, να φτύνει λίγο φαγητό και να... χαστουκίζει τον Mark Ruffalo. "Μου φαίνεται συναρπαστικό να είμαι ζωντανή", λέει.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray του 1992, η ταινία ακολουθεί τη φανταστική εξέλιξη της Bella (Stone, η οποία είναι επίσης παραγωγός), μιας νεαρής γυναίκας που αναζωογονείται από έναν προικισμένο, ανορθόδοξο επιστήμονα που ονομάζεται Dr. Godwin Baxter ( Willem Dafoe). Ξαφνικά πεινασμένη να ζήσει όλα όσα έχει να προσφέρει ο σύγχρονος κόσμος, η Bella τρέχει μακριά από το ρολόι του Baxter και συνεργάζεται με τον επιδέξιο, ηδονιστή δικηγόρο Duncan Wedderburn, καθώς το ζευγάρι ταξιδεύει μαζί σε ηπείρους.


Απαλλαγμένη από τα δεσμά παλαιότερων εποχών, η Bella ανακαλύπτει το πάθος της για τον ακτιβισμό και ξεκινά να πιέζει για περισσότερη ισότητα και απελευθέρωση σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Suzy Bemba, Wayne Brett, Ramy Youssef, Kathryn Hunter, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott, Margaret Qualley και Mark Ruffalo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*