Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως αποθέωσε ο Hideo Kojima τη σειρά 3 Body Problem του Netflix

*
Το 3 Body Problem έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού του Netflix το τελευταίο διάστημα και ο Hideo Kojima πήρε θέση για την παραγωγή γράφοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. "Μόλις τελείωσα την προβολή των οκτώ επεισοδίων του 3 Body Problem. Το original novel του Liu Cixin έχει μεταφερθεί σε μεγάλη κλίμακα με μοναδικό στιλ", σημείωσε ο γνωστός Ιάπωνας δημιουργός και συμπλήρωσε με μερικές ακόμη προτάσεις που έκαναν το σχόλιό του ιδιαίτερα εκτενές, ξεπερνώντας επί της ουσίας τις δύο παραγράφους.

Οι fans πήραν ως ιδιαίτερα θετικό αυτό το δείγμα, ενώ κάποιοι σημείωσαν πως για γράφει τέτοια λόγια και τόσο μεγάλο post o Kojima, σίγουρα είναι κάτι που αξίζει κανείς να δει.




Η σειρά περιγράφει τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας με το όνομα Ye Wenjie (Rosalind Chao) στην δεκαετία των 60s στην Κίνα που παίρνει μια σημαντική απόφαση μαζί με άλλους επιστήμονες και αλλάζει για πάντα το χώρο και το χρόνο. Πίσω από το 3 Body Problem βρίσκονται οι άνθρωπο του Game of Thrones (David Benioff και D.B. Weiss), μαζί με τον Alexander Woo.

Οι 10 κορυφαίες ταινίες δράσης του Netflix


Στο cast συμμετέχουν οι Benedict Wong, Saamer Usmani, Jovan Adepo, Sea Shimooka, John Bradley, Zine Tseng, Eiza Gonzalez, Alex Sharp και Liam Cunningham. Στην Ελλάδα, η σειρά προβάλλεται ως «Το πρόβλημα των 3 Σωμάτων» στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*