Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πότε κάνει πρεμιέρα το John Wick spin-off Ballerina στους κινηματογράφους;

*
Η Lionsgate επιβεβαίωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το John Wick spin-off Ballerina. Συγκεκριμένα, η νέα παραγωγή αναμένεται στις 7 Ιουνίου 2024 και όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την πολύ καλή εμπορική πορεία του John Wick: Chapter 4 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η επικεφαλής της Motion Picture Group, Joe Drake, δήλωσε πριν από μερικές ημέρες πως η νέα ταινία αναμενόταν του χρόνου και πλέον έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται η Ana de Armas, η οποία και πρόσφατα ήταν υποψήφια για Oscar με την ταινία Blonde του Netflix για την Marylin Monroe. Η ιστορία του Ballerina θα εστιάζει στη ζωή της Rooney, μιας χορεύτριας που κατέληξε εκτελέστρια και με την οποία ο John Wick είχε αλληλεπίδραση στην αρχική σειρά. Cameo εμφανίσεις αναμένεται να κάνουν χαρακτήρες των ταινιών όπως οι Wick (Keanu Reeves) και Winston (Ian McShane) και στο cast συμμετέχουν ακόμη οι Gabriel Byrne, Norman Reedus και Catalina Sandino Moreno.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*