Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρεμιέρα το 2023 θα κάνει η επόμενη ταινία Saw

*
Η Lionsgate και η Twisted Pictures ανακοίνωσαν ότι η επόμενη ταινία Saw θα κάνει πριεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου 2023. Θα είναι η δέκατη κινηματογραφική παραγωγή για το άκρως επιτυχημένο franchise.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Kevin Greutert, που δημιούργησε το "Saw VI" (2009) και το "Saw: The Final Chapter" (2010), ενώ είχε τον ρόλο του editor στις πέντε πρώτες ταινίες αλλά και στο "Jigsaw" (2017). Ο Greutert είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους σκηνοθέτες από τους fans του franchise και πολλοί λατρεύουν την δουλειά του στις δύο ταινίες. Ακόμα έχει σκηνοθετήσει τα "Jessabelle" (2014) με τη Sarah Snook και "Visions" (2015) με την Isla Fisher.


Δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι για την πλοκή, όμως το studio υπόσχεται ότι το σενάριο θα αγγίξει την καρδιά και άλλα μέλη του σώματος των fans, με πολλές παγίδες και μυστήρια που θα πρέπει να λυθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*