Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα για τη σειρά Assassin’s Creed του Netflix, αποχώρησε ο showrunner της

*
Η σειρά Assassin’s Creed του Netflix είχε μια μεγάλη απώλεια, καθώς ο showrunner της, Jeb Stuart, αποχώρησε από την ομάδα λόγω διαφορών σχετικά με το δημιουργικό κομμάτι.

Σε μια συνέντευξή του στο Collider, ο Stuart μοιράστηκε το γεγονός της αποχώρησής του από την σειρά. Ο ίδιος δήλωσε πως η αποχώρησή του ήταν αναπόφευκτη, δηλώνοντας τα εξής:


“Πιστεύω πως οφείλεται λίγο στην μεταφορά των στελεχών από το Los Angeles στο Λονδίνο. Δυστυχώς, έτσι, το στούντιο στο Λονδίνο αποφάσισε να αναπτύξει το δικό του όραμα για την σειρά, αντί να υιοθετήσει το δικό μου. Πιστεύω πως είναι δίκαιο. Ξέρω πως η σειρά θα βγεί καλή, όταν βγεί. Οι άνθρωποι της Ubisoft είναι φανταστικοί. Είναι ένα φοβερό franchise. Απλά ήταν μια καλή στιγμή και για τις δύο πλευρές, να αποχωρήσω.”

Το Netflix ανακοίνωσε πρώτη φορά την σειρά, τον μακρινό πλέον Οκτώβριο του 2020. Εκείνη την εποχή, είχε ανακοινωθεί πως οι ίδιοι υπεύθυνοι ψυχαγωγίας της Ubisoft είχαν ηγηθεί της παραγωγής. Δεν είναι ξεκάθαρο αν υπήρξαν άλλες αλλαγές στο project, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2022 η Ubisoft ανακοίνωσε πως η σειρά βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο στην παραγωγή. Αν θεωρήσουμε οτι αυτό ισχύει ακόμη, τότε δεδομένου οτι η σειρά υποτίθεται οτι ξεκίνησε τον σχεδιασμό της το 2017, σίγουρα έχει πέσει και σε άλλα “εμπόδια” μέχρι σήμερα.

Στο μεταξύ, η συνεργασία Ubisoft και Netflix πρόσφατα επεκτάθηκε, για να συμπεριλάβει τρία νέα mobile games, τα οποία θα εκδόσει το Netflix. Αυτά είναι τα Mighty Quest 2, Valiant Hearts 2 και ένας νέος τίτλος Assassin’s Creed.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*