Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβληματισμένοι οι fans από τις νέες εικόνες της σειράς The Last of Us

*
Νέες εικόνες για την τηλεοπτική σειρά The Last of Us που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους fans. Σε αυτές παρουσιάζεται η Bella Ramsay, που υποδύεται την συμπρωταγωνίστρια Ellie. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό εκφράζει τον προβληματισμό ότι η Bella Ramsay δεν έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να φαίνεται η διαφορά ηλικίας σε σχέση με την πρώτη σεζόν. Σημειώνεται ότι τα δυο παιχνίδια διαδραματίζονται με διαφορά πέντε ετών. Στο πρώτο η Ellie είναι 14 και στο δεύτερο 19.

Η Bella Ramsay είναι 20 ετών και στην οθόνη δείχνει πολύ πιο νέα από την ηλικία της, οπότε όπως είναι πολύ φυσικό η διαφορά δεν είναι τόσο εμφανής όσο μεταξύ των δύο παιχνιδιών.


Κάποιοι υποστηρίζουν πως η παραγωγή θα έπρεπε να αναζητήσει άλλη ηθοποιό για τον ρόλο της Ellie στη δεύτερη σεζόν. Βεβαίως, έχοντας στο μυαλό πως πρόκειται για διασκευή, δεν είναι απαραίτητο οι δημιουργοί να ακολουθήσουν πιστά αυτή τη γραμμή.

Η δεύτερη σεζόν του The Last of Us δεν αναμένεται πριν το 2025.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*