Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης της Disney αλλάζει την ηλικία των ηθοποιών (video+εικόνες)

Η Disney αποκάλυψε το FRAN, ένα νέο εργαλείο που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και έχει τη δυνατότητα να αλλάζει πολύ γρήγορα την ηλικία ενός ηθοποιού. Για να το επιιτύχει χρησιμοποιεί μια μεγάλη βάση δεδομένων από τυχαία δημιουργημένα συνθετικά πρόσωπα διαφόρων ηλικιών, προσπερνώντας την ανάγκη να υπάρχουν πραγματικές φωτογραφίες ανθρώπων, σε διαφορετικές ηλικίες, με τις ίδιες εκφράσεις του προσώπου τους, ίδια πόζα, παρόμοιο φωτισμό και φόντο.

Rows of images of digitally created human faces across various ages


A man’s face aged from 20 to 75, with motion blur still showing the addition and subtraction of wrinkles.

Σύμφωνα με τη Disney Research Studios είναι η πρώτη αυτοματοποιημένη μέθοδος για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το δεδομένο είναι ότι αν ξεπεραστούν κάποιοι περιορισμοί που υπάρχουν προς το παρόν στο πρόγραμμα, το FRAN θα πάρει τη δουλειά από πολλούς εργαζόμενους στη βιομηχανία του θεάματος. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το εγχείρημα της Disney, δεν έχετε παρά να ανοίξετε το σχετικό PDF.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*