Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Promo για το επόμενο επεισόδιο της σειράς Extrapolations του Apple TV+ (video)

Κυκλοφόρησε νέο clip από το επερχόμενο επεισόδιο της σειράς Extrapolations, αποκαλύπτοντας μια καινούργια σκηνή μεταξύ Gemma και Ezra. Η σειρά του Apple TV+ επιστρέφει με το 6ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της, στις 7 Απριλίου 2023.

Το Extrapolations είναι μια σειρά του Scott Z. Burns (The Laundromat, The Bourne Ultimatum). Η ιστορία του παρουσιάζει ένα κοντινό μέλλον, στο οποίο η επίδραση της κλιματικής αλλαγής είναι άμεση στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου. Η σειρά αφηγείται 8 διαφορετικές ιστορίες με ένα βασικό κοινό: οι πρωταγωνιστές της προσπαθούν να προσαρμοστούν σε έναν πλανήτη που αλλάζει γρηγορότερα από τον ίδιο του τον πληθυσμό, βιώνοντας περιπέτειες που έχουν να κάνουν με την αγάπη, την πίστη, την οικογένεια και τη δουλειά.

Στη σειρά εμφανίζονται οι Yara Shahidi, Kit Harington, Daveed Diggs, Matthew Rhys, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim, Meryl Streep, David Schwimmer, Neska Rose, Judd Hirsch, Cherry Jones, Edward Norton, Michael Gandolfini, Indira Varma, Diane Lane, Adarsh Gourav, Gaz Choudhry, Keri Russell, Gemma Chan, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Hari Nef, Eiza González, Tobey Maguire, Ben Harper, Murray Bartlett και MaameYaa Boafo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*