Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Promotion File 007: A2 trailer για το anime NieR: Automata Ver1.1a

H Aniplex δημοσίευσε ένα νέο trailer για το NieR: Automata Ver1.1a. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού video game NieR: Automata. Το trailer έχει τίτλο "Promotion File 007: A2". Η Ayaka Suwa δανείζει τη φωνή της στην A2.

"Το Nier:Automata, είναι μια ιστορία που δημιουργήσαμε για να γίνει παιχνίδι, αυτό σημαίνει πως αν πάρουμε την ιστορία όπως είναι και την κάνουμε anime, δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα, όσο στο παιχνίδι. Εγώ είμαι αυτός, που κάνει τις αλλαγές, έτσι αν κάποιος είναι δυσαρεστημένος, θα είναι δικό μου λάθος", είχε δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες ο δημιουργός, Yoko Taro.


Μαζί με το νέο trailer, δημοσιεύτηκε και η παρακάτω εικόνα.

Σύμφωνα με την Aniplex, το NieR Automata: Ver1.1a θα ξεκινήσει την εβδομαδιαία προβολή των επεισοδίων του τον Ιανουάριο του 2023. Απολαύστε το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*