Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστέθηκε στο Disney+ το ντοκιμαντέρ Hideo Kojima: Connecting Worlds (trailer)

Το ντοκιμαντέρ Hideo Kojima: Connecting Worlds των Kojima Productions και PlayStation Productions, προστέθηκε στον κατάλογο του Disney+. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο δημιουγικό μυαλό του Ιάπωνα game designer και μεταξύ άλλων εμφανίζονται οι:Guillermo del Toro, Grimes, George Miller, Norman Reedus και Chvrches.

"Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στα παρασκήνια καθώς το Hideo Kojima: Connecting Worlds αποκαλύπτει το οραματικό μυαλό του Hideo Kojima, πλέοντας τα περίπλοκα δημιουργικά νήματα που γέννησαν ένα πρωτοποριακό παιχνίδι και αναμόρφωσαν το τοπίο της διαδραστικής αφήγησης", αναφέρει η περιγραφή της παραγωγής.


"Αυτό το οπτικά καθηλωτικό ντοκιμαντέρ δίνει μια σπάνια εικόνα της δημιουργικής διαδικασίας του Hideo Kojima καθώς εγκαινιάζει το δικό του ανεξάρτητο στούντιο και δημιουργεί το πρωτοποριακό παιχνίδι Death Stranding".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*