Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα πλάνα από το Joker: Folie a Deux λίγο πριν το επίσημο trailer

*
Το πρώτο trailer για το Joker: Folie a Deux θα αποκαλυφθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Απριλίου, όμως πριν από αυτό έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σύντομο teaser. Είναι τα πρώτα πλάνα από το πολυαναμενόμενο sequel μιας από τις πλέον επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών που βασίζονται σε comic book. Θα δείτε τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του Arthur Fleck/ Joker να στέκεται στη βροχή και να γελάει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το σκηνικό βρίσκεται στο εσωτερικό του Arkham Asylum. Σε περίπτωση που έχετε όρεξη να ξενυχτήσετε, το επίσημο trailer θα γίνει διαθέσιμο στις 04:30 π.μ.

Στο πλευρό του Phoenix βρίσκονται οι: Lady Gaga, ως Harley Quinn, Brendan Gleeson, Catherine Keener και Zazie Beetz.


Σύμφωνα με το Variery, η ταινία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 15 διασκευές δημοφιλών τραγουδιών, μια από αυτές θα είναι το "That's Entertainment" από το musical The Band Wagon του 1953 με τη Judy Garland.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*