Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστες του The Last of Us ονειρεύονται της επιστροφή τους

*
Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς The Last of Us την παράσταση κλέβουν ο Nick Offerman και ο Murray Bartlett, στον ρόλο των Bill και Frank αντίστοιχα. Φαίνεται ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν ενθουσιαστεί από τη συμμετοχή τους και σκέφτονται με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να επιστρέψουν.

"Είναι εκπληκτικό που αυτό το επεισόδιο προσφέρει αρκετό χρόνο για να καλυφθεί η ζωή αυτών των δύο ανθρώπων. Είναι κάτι που το κάνει τόσο ξεχωριστό, το να βλέπεις από την αρχή αυτή τη σχέση και πως εξελίσεται με τον χρόνο", δήλωσε ο Bartlett. "Είναι κατά κάποιον τρόπο σαν μια ταινία. Είναι κάτι σχεδόν ολοκληρωμένο μιας και πηγαίνει από την αρχή ως το τέλος της ιστορίας τους. Σου επιτρέπει να βιώσεις όλες τις πτυχές της σχέσης τους. Αλλά ναι, πόσο υπέροχο θα ήταν να επιστρέψουμε για να συμπληρώσουμε τα κενά;".


"Έχεις απόλυτο δίκιο, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα spin off. Δεν έχουμε κάνει τίποτα άλλο από το να ικανοποιούμε τους εαυτούς μας με όνειρα για spin off, prequels, επιλόγους", είπε ο Offerman. "Ξεκινάμε μια οικογένεια. Υπάρχουν πολλαπλά timelines. Το είπες. Θέλω να πω, θα ήταν υπέροχο να δούμε λεπτομέρειες που έμειναν εκτός, ένα μεγάλο μέρος της δυναμικής που παραλήφθηκε γιατί καλύπτουμε 20 και πλέον χρόνια. Θα έλεγα μπορούν να καλυφθουν με πένετε σεζόν των δέκα επεισοδίων", αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*