Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστής και παραγωγός της κωμωδίας Boy Band ο Ryan Reynolds

*
Ο Ryan Reynolds θα είναι πρωταγωνιστής και παραγωγός στη κωμωδία της Paramount με τίτλο Boy Band. Στο πλευρό του θα βρεθεί για μια ακόμα φορά ο Shawn Levy, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για το σενάριο, λέγεται όμως ότι θα πρόκειται για την επανένωση μιας παιδικής μπάντας. Ο ρόλος του Reynolds παραμένει επίσης άγνωστος, δεν αποκλείεται όμως να ετοιμάζεται να κάνει επίδειξη των φωνητικών του χορδών, όπως στο Χριστουγεννιάτικο Spirited.


Εκτός από πρωταγωνιστής και παραγωγός, ο Reynolds είναι αυτός που εμπνεύστηκε την ιστορία και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Jesse Andrews. Σκηνοθέτης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Levy.

Το δίδυμο Levy/ Reynolds ετοιμάζει αυτή την εποχή το Deadpool 3 και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την Άνοιξη. Η ταινία θα είναι κομμάτι του MCU και θα συμπρωταγωνιστήσουν ο Hugh Jackman ως Wolverine, μαζί με την Emma Corrin (The Crown).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*