Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστής στην ταινία Minecraft o Jason Momoa

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο Jason Momoa έδωσε τα χερια με τη Warner Bros. για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία εμπνευσμένη από το Minecraft. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jared Hess (Nacho Libre και Napoleon Dynamite). Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή και τους χαρακτήρες.

Το Minecraft λανσαρίστηκε το 2011 από τη σουηδική Mojang Studios και από τότε έχει προσελκύσει δεκάδες εκατομύρια παίκτες, που με τη χρήση κύβων δημιουργούν αντικείμενα, υποδομές, όπως επίσης εμπλέκονται και σε μάχες, ανάλογα με το game mode. Στο survival mode, οι παίκτες πρέπει να αναζητούν αποθέματα και να φροντίζουν για τη διατήρηση της υγείας τους. Από την άλλη, στο creative mode έχουν απεριόριστα αποθέματα και πρόσβαση σε πτήσεις. Ως το 2021, ο μέσος όρος των μηνιαίων παικτών του Minecraft ήταν 140 εκ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*