Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστής του Star Wars θα συμμετέχει στο prequel του The Book of Eli

*
O John Boyega, γνωστός για τον ρόλο του ως Finn στην τελευταία τριλογία Star Wars, θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός στο The Book of Eli, μια τηλεοπτική σειρά που θα είναι prequel της post-apocalyptic ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε ο Denzel Washington.

Ο Boyega θα υποδηθεί τον χαρακτήρα του γνωστού ηθοποιού σε νεότερη ηλικία. Ο Gary Whitta, σεναριογράφος της ταινίας του 2010, δημιούργησε την σειρά. Θα είναι σεναριογράφος και παραγωγός της.


Η ταινία του 2010, ακολουθεί τον Eli, ο οποίος πρέπει να παραδώσει ένα μυστηριώδες βιβλίο διασχίζοντας την ολοκληρωτικά κατεστραμμένη Αμερική. Την σκηνοθεσία της είχαν αναλάβει τα αδέρφια Hughes και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν ήταν οι Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals και Michael Gambon.

Ο τίτλος έβγαλε 157 εκατομμύρια δολλάρια με αρχικό budget τα 80 εκατομμύρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*