Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προτάθηκε σειρά prequel για τη ζωή των Bill και Frank του The Last of Us

*
O Nick Offerman, που υποδύθηκε τον Bill στη σειρά The Last of Us του HBO, αποκάλυψε ότι έχει προταθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο μια σειρά prequel με σενάριο που περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα και τη συμβίωσή του με τον Frank. Ο Offerman δήλωσε στο Deadline ότι από την ομάδα δεν λείπουν οι ιδέες σχετικά με ένα prequel για τις ζωές του Bill και του Frank, πριν συναντηθούν, ερωτευτούν και τελικά πεθάνουν μαζί.

"Θα έπρεπε να ρωτήσω κάποιον με υψηλότερο μισθολόγιο από το δικό μου", είπεο Offerman. "Σίγουρα έχει προταθεί. Θεωρώ ότι παρουσιάσαμε μια ολόκληρη μίνι σειρά ενός prequel για τη ζωή τους πριν γνωριστούν μεταξύ τους. Θα μπορούσε να είναι ένα μιούζικαλ. Δεν μας λείπουν οι ιδέες. Απλά θα δούμε τι θα σκαρφιστούν ο Craig [Mazin] και ο Neil [Druckmann]".


Ο Offerman κέρδισε το βραβείο Creative Arts Emmy στην κατηγορία Outstanding Guest Actor σε δραματική σειρά για τον ρόλο του Bill και πρόκειται για το πρώτο Emmy που μπαίνει στη συλλογή του Offerman. Σημειώνεται ότι αρχικά, για τον ρόλο είχε επιλεχθεί ο Con O'Neill, όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω θεμάτων με το πρόγραμμά του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*