Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία τρόμου Peter Pan’s Neverland Nightmare

*
Το Variety έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ματιά από το “Peter Pan's Neverland Nightmare” - από τους δημιουργούς της επιτυχίας τρόμου “Winnie-the-Pooh: Blood and Honey” – όπου ο Martin Portlock υποδύεται μια σατανική, δολοφονική και παραμορφωμένη εκδοχή του παιδικού χαρακτήρα.

Η ταινία της Jagged Edge Productions -που πωλείται από τα ITN Studios στις Κάννες- ακολουθεί τη Wendy Darling σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τον αδελφό της Michael από «τα νύχια του κακού Peter Pan». Στην πορεία συναντά την Tinkerbell, η οποία σε αυτή τη διεστραμμένη εκδοχή της ιστορίας θα δούμε να κάνει χρήση ηρωίνης, πεπεισμένη ότι είναι νεραϊδόσκονη. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Scott Chambers, ενώ ο Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος σκηνοθέτησε το “Winnie-the-Pooh: Blood and Honey”, είναι παραγωγός.


Το καστ περιλαμβάνει τους Megan Placito, Peter Desouza-Feighoney (The Popes Exorcist), Kit Green, Martin Portlock (Wolf Manor), Nicholas Woodeson (Skyfall, Jon Carter), Kierston Wareing (Fish Tank), Olumide Olorunfemi (Venom: Let There Be Carnage), Teresa Banham, Charity Kase και Campbell Wallace.

Το “Peter Pan's Neverland Nightmare”, το οποίο γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναμένεται να βγει στις αίθουσες αυτό το Halloween, είναι ένας από τους πολλούς αυτόνομους τίτλους του “Twisted Childhood Universe” της Jagged Edge, της δικής της low budget και slasher εκδοχής του MCU.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το Variety αποκάλυψε λεπτομέρειες για το “Pinocchio: Unstrung”, που θα είναι μια «εξαιρετικά μοναδική και R-rated απεικόνιση του Pinocchio» σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Frake-Waterfield, ενώ το “Bambi: The Reckoning” (στο οποίο το αθώο ελάφι μετατρέπεται σε μια φονική μηχανή που αναζητά εκδίκηση) αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει φέτος. Το 2025 αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Poohniverse: Monsters Assemble”, ένα στυλ ταινίας “Avengers: Infinity War” που θα συγκεντρώσει τον Pooh, τον Pinocchio, τον Peter Pan, τον Bambi, την Tinkerbell και διάφορους άλλους αγαπημένους παιδικούς χαρακτήρες που έγιναν μοχθηρές σκιές του εαυτού τους.

Peter Pan's Neverland Nightmare 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*