Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες επίσημες εικόνες από την ταινία Indiana Jones 5

*
Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες επίσημες εικόνες από την επερχόμενη ταινία Indiana Jones 5, δίνοντάς μας μια ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον πρωταγωνιστή, Harrison Ford. Ο δημοφιλής καθηγητής αρχαιολογίας έχει για μια ακόμα φορά μπλεξίματα με τους Ναζί. Συμπρωταγωνιστής ο Mads Mikkelson, που θα υποδυθεί τον Voller, έναν χαρακτήρα που είναι εμπνευσμένος από τον Ναζί Wernher von Braun, που έγινε μηχανικός της NASA μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η βραβευμένη με Emmy και Golden Globe, Phoebe Waller-Bridge θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ υπάρχουν και οι νεοφερμένοι στη σειρά, Antonio Banderas, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook και Shaunette Renée Wilson, για τους ρόλους των οποίων δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*