Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη γεύση από τη σειρά κατασκοπείας “The Sympathizer” του Robert Downey Jr (trailer)

Το Max έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη σειρά The Sympathizer από τους Robert Downey Jr., Park Chan-Wook και την A24. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming την Κυριακή, 14 Απριλίου 2024.

Το trailer δίνει στους θεατές μια γεύση από την έντονη πλοκή με έμφαση στο κατασκοπευτικό στοιχείο της σειράς, καθώς και στο καστ με πολλούς διάσημους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένων των Hoa Xuande, Sandra Oh και Robert Downey Jr. - ο τελευταίος από τους οποίους υποδύεται πολλούς διαφορετικούς ρόλους.


«Βασισμένο στο ομώνυμο έργο, βραβευμένο με βραβείο Πούλιτζερ του Viet Thanh Nguyen, το The Sympathizer είναι ένα θρίλερ κατασκοπείας και διαπολιτισμική σάτιρα, με θέμα τις αντιξοότητες ενός κατασκόπου με γαλλική και βιετναμέζικη καταγωγή κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών Πολέμου του Βιετνάμ. Η σειρά ακολουθεί τον πρωταγωνιστή στη νέα του του ζωή ως πρόσφυγα στο Λος Άντζελες, όπου μαθαίνει ότι οι μέρες του ως κατάσκοπος δεν έχουν τελειώσει,» αναφέρει η σύνοψη της σειράς.

Στο The Sympathizer πρωταγωνιστούν οι Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Vy Le, και Ky Duyen, με τους Sandra Oh και Robert Downey Jr. Είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ των HBO, A24, και Rhombus Media σε συνεργασία με Cinetic Media και Moho Film.

Ο Park Chan-Wook είναι ο συνδημιουργός της σειράς, σκηνοθέτης, σεμαριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός, ενώ ο Don McKellar υπηρετεί ως ο έτερος επικεφαλής, εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος. Ο Robert Downey Jr. επίσης είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Susan Downey, Amanda Burrell, Niv Fichman, Kim Ly, Ron Schmidt, Viet Thanh Nguyen και Jisun Back.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*