Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη γεύση από την ταινία Monkey Man, παραγωγής Jordan Peele (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Monkey Man, μιας ταινίας που σκηνοθετεί ο Dev Patel, προϊδεάζοντας μας για ένα έντονο ψυχολογικό θρίλερ. Η ταινία, σε παραγωγή του Jordan Peele (Get Out, Nope), έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου 2024.

«Εμπνευσμένο από τον θρύλο του Χανουμάν, ενός αρχέτυπου που συμβολίζει δύναμη και θάρρος, το “Monkey Man” έχει ως πρωταγωνιστή τον Patel στο ρόλο του Kid, ένός άγνωστου νεαρού που βγάζει τα προς το ζην σε παράνομους αγώνες πάλης. Κάθε νύχτα, φορώντας μάσκα γορίλας, ο Kid αγωνίζεται μέχρι τελικής πτώσης με δημοφιλείς μαχητές με έπαθλο χρήματα. Μετά από χρόνια συσσωρευμένης οργής, ο Kid ανακαλύπτει έναν τρόπο να διεισδύσει στην σκοτεινή ελίτ της πόλης. Καθώς τα τραύματα της παιδικής του ηλίκίας ξεχειλίζουν, οι μυστηριώδεις ουλές στα χέρια του αποτελούν το κίνητρο για μια εκρηκτική εκστρατεία εκδίκησης εναντίον των ανδρών που του πήραν τα πάντα».


Εκτός από τη σκηνοθεσία και τη συγγραφή της ιστορίας, ο Patel πρωταγωνιστεί επίσης στο Monkey Man μαζί με τους Sharlto Copley, Pitobash, Vipin Sharma, Sikandar Kher, Sobhita Dhulipala, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte και Makarand Deshpande.

Το σενάριο υπογράφουν οι Patel, Paul Angunawela και John Collee. Η ταινία διεξάγεται σε παραγωγή των Dev Patel, Jomon Thomas, Jordan Peele, Win Rosenfeld, Ian Cooper, Basil Iwanyk, Erica Lee, Christine Haebler και Anjay Nagpal. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Fuhrman, Natalya Pavchinskya, Aaron L. Gilbert, Andria Spring, Alison-Jane Roney και Steven Thibault.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*