Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στην κινηματογραφική διασκευή του Fort Solis (video)

Η Fallen Leaf και η Studios Extraordinaires μας έδωσαν την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του sci-fi horror video game, Fort Solis. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2023 και έχει ως πρωταγωνιστές τους: Roger Clark, Julia Brown και Troy Baker. Το σενάριο ακολουθεί τον μηχανικό Jack Leary, που φτάνει στη βάση Fort Solis στον πλανήτη Άρη, μετά από ένα σήμα κινδύνου. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με μια σειρά από μυστηριώδεις καταστάσεις, και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τις συνέβη στη βάση.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια ματιά στα πρώτα στάδια της κινηματογραφικής προσαρμογής του βιντεοπαιχνιδιού Fort Solis. Αυτή η κυκλοφορία περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό βίντεο από τα δημιουργικά μυαλά πίσω από το project, που μοιράζονται το μοναδικό τους όραμα και την πρωτοποριακή προσέγγιση που ακολουθούν για να φέρουν αυτήν την αγαπημένη ιστορία στη μεγάλη οθόνη", σημειώνει η Studios Extraordinaires.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*