Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στο Citadel, τη νέα σειρά των αδελφών Russo για το Amazon Prime Video

*
Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες από την επερχόμενη σειρά Citadel. Στο νέο κατασκοπικό θρίλερ των αδελφών Russo, δύο πρώην πράκτορες ξυπνούν χωρίς αναμνήσεις και ξεκινούν μια καινούργια ζωή με διαφορετικές ταυτότητες. Σύντομα, ένας παλιός συνάδελφός θα τους επαναφέρει στη δράση, για να αποτρέψουν τα σχέδια του Manticore, του συνδικάτου που κατέστρεψε την ανεξάρτητη εταιρεία κατασκόπων Citadel.



Στο καστ της σειράς είναι οι Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci, Lesley Manville, Osy Ikhile, Ashleigh Cummings, Roland Møller και Caoilinn Springall. Η Amazon στοχεύει στη δημιουργία ενός μοναδικού σύμπαντος, το οποίο θα μεγαλώσει με την ανάπτυξη μελλοντικών spin-offs.




Η πρεμιέρα του Citadel αναμένεται στις 28 Απριλίου 2023, αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.













 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*