Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο σε τηλεθέαση και στην COSMOTE TV το Halo της Paramount+

*
Φαίνεται πως και το κοινό της Ελλάδας και οι συνδρομητές της COSMOTE TV τίμησαν δεόντως την τηλεοπτική σειρά Halo της Paramount+. Μετά από τις σχετικές αναφορές που διαβάσαμε στο εξωτερικό για ρεκόρ τηλεθέασης που πέτυχε η παραγωγή, κάτι αντίστοιχο φαίνεται και για την ελληνική πλατφόρμα, αφού στη σχετική λίστα φαίνεται πως το Halo είναι πρώτο αυτήν την περίοδο.



Η σειρά Halo προβάλλεται από την COSMOTE TV κάθε Παρασκευή (δηλαδή 24 ώρες μετά την μετάδοση κάθε επεισοδίου στις ΗΠΑ) και όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και On Demand ανά πάσα χρονική στιγμή για όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας. Το πρώτο επεισόδιο είναι ήδη online, ενώ το επόμενο έρχεται σύντομα. Μπορείτε να βρείτε μια συνέντευξη του Pablo Schreiber (ηθοποιού που παίζει το ρόλο του Master Chief) στην εκπομπή Game R1 και μέσα από τον παρακάτω player. Η συζήτηση ξεκινάει στο 03.26.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*