Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Squid Game στο Netflix

*
Αν και ήταν ήδη ευρέως διαδεδομένο, το Netflix επιβεβαίωσε τη δεύτερη σεζόν της σειράς Squid Game με τη δημοσίευση ενός teaser. Η αλήθεια είναι πως το video δεν μας παρουσιάζει κάτι καινούργιο, αφού περιλαμβάνει μόνο το μισό πρόσωπο της κούκλας από το παιχνίδι red light – green light με το νούμερο 2 να εμφανίζεται στο μάτι της.

Ταυτόχρονα, ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-Hyuk, εξέδωσε μια δήλωση μέσα από την οποία θυμίζει πως χρειάστηκαν 12 χρόνια για τον σχεδιασμό της πρώτης σεζόν του Squid Game. Συνέχισε λέγοντας στη συνέχεια πως χρειάστηκαν μόλις 12 μέρες για να σπάσει τα ρεκόρ της συνδρομητικής υπηρεσίας του Netflix, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε στη σειρά. Κλείνοντας υποσχέθηκε την επιστροφή των Gi-hun και Front Man στη δεύτερη σεζόν της παραγωγής, ενώ ανέφερε και ένα νέο πρόσωπο: τον Cheol-su, που είναι το… αγόρι της Young-hee (της κούκλας του red light – green light).

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων του Squid Game, όμως το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να τον δούμε πριν από το 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*