Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τη σειρά Rick and Morty: The Anime (trailer)

Κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con 2023, η Adult Swim δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για τη σειρά Rick and Morty: The Anime, προσφέροντας μια ματιά στα επερχόμενα γεγονότα.

Σε ένα μήνυμά τους προς τους fans, ο σκηνοθέτης Takashi Sano τόνισε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής των Rick and Morty και υπόσχεται να τιμήσει την ιστορία τους, με μια "μια μοναδική ιαπωνική τροπή".


"Γειά σας. Είμαι ο Sano, ο σκηνοθέτης του Rick and Morty: The Anime. Και ως σκηνοθέτης, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι επίσης μεγάλος θαυμαστής των Rick and Morty. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί fans των Rick and Morty σε όλο τον κόσμο. Και είναι πραγματικά τιμή μου που επιλέχθηκα να δημιουργήσω μια νέα ιστορία για τους Rick and Morty. Αλλά με αυτή την τιμή δημιουργείται μια μεγάλη πίεση, γιατί το original είναι τόσο καλοφτιαγμένο. Αυτό που προσπάθησα να καταφέρω σε αυτά τα 10 επεισόδια είναι να πάρω όλα τα αγαπημένα μου μέρη της σειράς Rick and Morty, να τα συμπιέσω για να βγάλω την ουσία τους και στη συνέχεια να προσθέσω μια μοναδική ιαπωνική τροπή".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*