Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για το Gen V, τη σειρά spin-off του The Boys (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της νέας σειράς Gen V του Amazon Prime Video, του spin-off του επιτυχημένου The Boys.

Τα γεγονότα της θα διαδραματίζονται στο μοναδικό κολλέγιο σούπερ-ηρώων της Αμερικής, που διοικείται από τη Vought International, παρουσιάζοντάς μας ολοκαίνουργιους και μυστηριώδεις χαρακτήρες που θα δουν τη… σεξουαλικότητα και την ηθική τους να δοκιμάζονται.


Στο Gen V θα εμφανίζονται οι Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi. Executive producers του show είναι οι Michele Fazekas, Tara Butters, Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Zak Schwartz, Erica Rosbe, Michaela Starr και Brant Engelstein.

Η πρεμιέρα του Gen V αναμένεται μέσα στο 2023, αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*