Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser trailer για τη σειρά The Longest Night του Netflix

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά The Longest Night. Πρόκειται για ένα θρίλερ που διαδραματίζεται σε ψυχιατρική φυλακή. Τα έξι επεισόδια θα κανουν πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.

Σκηνοθέτης του The Longest Night είναι ο Oscar Pedraza σε σενάριο των Xosé Moraisa και Victoriano Sierra Ferreiro. Πρωταγωνιστούν οι Alberto Ammann ως Hugo, Fran Berenguer ως Richi, David Solans ως Javi, José Luis García Pérez ως Lennon, Luis Callejo ως Simón Lago, και Maria Caballero ως Laura. Στο πλευρό τους οι Roberto Álamo, Bárbara Goenaga, Lucía Díez, Huichi Chiu, Laia Manzanares, Cecilia Freire, Zoe Arnao και Daniel Albaladejo.


"Ένοπλοι έχουν περικυκλώσει μία ψυχιατρική κλινική και κόβουν όλες τις επικοινωνίες. Αποστολή τους είναι να αιχμαλωτίσουν τον κατά συρροήν δολοφόνο Simón Lago. Έξι επεισόδια. Μία νύχτα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*