Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser trailer για τη σειρά του Apple TV+ Masters of the Air

Το Apple TV+ δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για τη σειρά Masters of the Air. Τα γεγονότα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και πρωταγωνιστές είναι ο Austin Butler και ο Barry Keoghan. Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί με δύο επεισόδια την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 και στη συνέχεια θα ακολουθεί ένα κάθε εβδομάδα μέχρι στις 15 Μαρτίου 2024.

Το σενάριο ακολουθεί τους άνδρες της 100th Bomb Group (Bloody Hundredth) καθώς διεξάγουν επικίνδυνες επιδρομές για βομβαρδισμούς πάνω από τη ναζιστική Γερμανία και αντιμετωπίζουν τις συνθήκες ψύχους, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης που διεξάγεται στα 25.000 πόδια στον αέρα.


Η απεικόνιση του ψυχολογικού και συναισθηματικού τιμήματος που πλήρωσαν αυτοί οι νεαροί άνδρες καθώς βοήθησαν στην καταστροφή της φρίκης του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ, βρίσκεται στην καρδιά του Masters of the Air. Μερικοί καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν, κάποιοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Και κάποιοι ήταν τυχεροί και γύρισαν στο σπίτι τους. Ανεξάρτητα από την ατομική μοίρα, υπήρξε τίμημα για όλους.

Ο Austin Butler υποδύεται τον Major Gale Cleven και ο Barry Keoghan τον Lt. Curtis Biddick. Στο πλευρό τους οι: Callum Turner ως Major John Egan, Anthony Boyle ως Major Harry Crosby, Nate Mann ως Major Robert Rosenthal και Raff Law as Sgt. Ken Lemmons.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*