Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser trailer για την έκτη σεζόν της σειράς Cobra Kai του Netflix

H σειρά Cobra Kai θα ολοκληρωθεί με την έκτη σεζόν της και το Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer. Ο νέος κύκλος επεισοδίων αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, έπειτα από την ανατροπή των σχεδίων του Terry Silver από τον Daniel LaRusso, τον Johnny Lawrence και τον Chozen Toguchi. Ο πρώτος έφυγε με χειροπέδες, μέσα σε περιπολικό στο τέλος της πέμπτης σεζόν, όμως με βάση τα όσα παρακολουθήσουμε, θα επανέλθει ο John Kreese, που κατόρθωσε να δραπετεύει από τη φυλακή.

Πρωταγωνιστούν οι Ralph Macchio και William Zabka. Το σενάριο γράφουν οι Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, που έχουν επίσης ρόλο εκτελεστικών παραγωγών με την εταιρεία τους Counterbalance Entertainment. Στο ίδιο πόστο και οι Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett για λογαριασμό της Westbrook Entertainment, Susan Ekins σε συνεργασία με τη Sony Pictures Television, Ralph Macchio και William Zabka.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*