Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη νέα ταινία τρόμου Mr. Harrigan’s Phone του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία τρόμου Mr. Harrigan’s Phone που βασίζεται σε ιστορία του Stephen King.

Στο Mr. Harrigan’s Phone πρωταγωνιστής είναι ο νεαρός Craig που γίνεται φίλος με τον ηλικιωμένο Mr. Harrigan. Οι δυο τους δένονται περισσότερο όταν αποκτούν τα πρώτα τους iPhones, αλλά λίγο αργότερα ο Mr. Harrigan πεθαίνει. Ο Craig συνεχίζει να καλεί το νούμερό του, παρόλα αυτά, αφήνοντας μηνύματα παραπόνων στον τηλεφωνητή για όλους όσους του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Μόνο που, το πνεύμα του κύριου Harrigan ανταποκρίνεται στα μηνύματα, σκοτώνοντας οποιονδήποτε πειράζει τον Craig.

Στον ρόλο του Craig εμφανίζεται ο Jaeden Martell (Knives Out, It) και ως Mr. Harrigan εμφανίζεται ο Donald Sutherland (The Hunger Games, Pride & Prejudice). Σε δευτερεύοντες ρόλους εμφανίζονται οι Kirby Howell-Baptiste (The Sandman, Veronica Mars) και Joe Tippett (Mare of Easttown). Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο John Lee Hancock (The Little Things, Saving Mr. Banks) και producers οι Jason Blum, Carla Hacken και Ryan Murphy.

Το Mr. Harrigan’s Phone θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 5 Οκτωβρίου 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*