Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά Daisy Jones & The Six που βασίζεται σε αγαπημένο βιβλίο του TikTok

Το Amazon Prime Video αποκάλυψε το πρώτο trailer της σειράς Daisy Jones & The Six, που βασίζεται σε bestseller των New York Times. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα της Taylor Jenkins Reid έγινε viral στο BookTok, την κοινότητα βιβλιοφάγων στο TikTok, έχοντας ως πρωταγωνιστές τα μέλη μιας ροκ μπάντας στα ‘70s.

Η σειρά ακολουθεί το μουσικό συγκρότημα στην πορεία του προς την κορυφή, περιέχοντας 24 κομμάτια που γράφτηκαν αποκλειστικά και μόνο για το show, ως μουσική της fictional μπάντας του. Οι Riley Keough και Sam Claflin θα υποδυθούν τους τραγουδιστές Daisy και Billy, με το trailer να φέρει έντονο άρωμα από Fleetwood Mac. Η μουσική είναι δουλειά του producer Blake Mills, που συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Phoebe Bridgers, Madison Cunningham, Marcus Mamford και Jackson Bowne για τη σύνθεση των κομματιών.

Το Daisy Jones & The Six θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video, στις 6 Μαρτίου 2023 με ένα επεισόδιο. Στη συνέχεια, θα κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*