Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για τη σειρά The Crossover του Disney+

To Disney+ δημοσίευσε το trailer της σειράς The Crossover, που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 2023. Σύμφωνα με το σενάριο, δύο αδέλφια, ταλαντούχοι μπασκετμπολίστες προσπαθούν να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους. Παραγωγός είναι ο LeBron James.

Η σειρά βασίζεται στην βραβευμένη, ομώνυμη νουβέλα του Kwame Alexander και πρωταγωνιστούν οι Jalyn Hall (The House with a Clock in Its Walls) και Amir O’Neil (Madagascar: A Little Wild) στον ρόλο των αδελφών Josh και JB Bell αντίστοιχα. Στο πλευρό τους βρίσκεται ο Derek Luke στον ρόλο του πατέρα τους, Chuck Bell, πρώην αθλητής του μπάσκετ και προπονητής. Η Sabrina Revelle υποδύεται τη μητέρα της οικογένειας, Crystal Bell, η Deja Monique Cruz είναι η Maya, η καλύτερη φίλη των αδελφών Bell, ο Trevor Raine Bush είναι ο Vondie, κολλητός των αδελφων Bell και συμπαίκτης τους και η Skyla I’Lece έχει τον ρόλο της Alexis. H Phylicia Rashad θα υποδυθεί τη γιαγιά των αγορίων και μητέρα του Chuck, Barbara, που είναι ανεξάνλητη πηγή αγάπης και σοφίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*