Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την prequel ταινία The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

*
Η Lionsgate δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία prequel The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο υλικό μετά το πρώτο tease που έγινε για την παραγωγή πέρσι. Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να δούμε για πρώτη φορά τους Rachel Zegler και Tom Blyth στην ταινία που θα βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα της Suzanne Colins. Η ταινία θα λειτουργήσει ως prequel για τα Hunger Games που έχουμε ήδη δει και ακολουθεί τη ζωή του Coriolanus Snow, αρκετό καιρό πριν γίνει ο πρόεδρος του Panem. Στο cast περιλαμβάνονται ακόμη οι Josh Andrés Rivera, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage και Viola Davis. Η πρεμιέρα του The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*