Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία A Quiet Place: Day One που θα φέρει την ανθρωπότητα απέναντι σε εξωγήινους

Με δύο αξιόλογες ταινίες στο ενεργητικό της, η σειρά ταινιών A Quiet Place της Paramount έχει καθιερωθεί ως ένα επιτυχημένο franchise. Παρόλο που το κοινό έχει πλέον εξοικειωθεί με την ιδέα των εξωγήινων που καταδιώκουν τους πρωταγωνιστές, το νέο trailer για το επερχόμενο prequel φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Αφού λοιπόν για δύο ταινίες οι θεατές έζησαν την ιστορία της οικογένειας Abbott, καθώς αυτή προσπαθεί να επιζήσει μετά την ξαφνική άφιξη εξωγήινων που κυνηγούν χρησιμοποιώντας την εξαιρετικά ευαίσθητη ακοή τους, το “A Quiet Place: Day One” στρέφει την προσοχή του σε μια γυναίκα με το όνομα Sam (Lupita Nyong'o) την ημέρα που τα πλάσματα έκαναν την εμφάνιση τους στη Γη για πρώτη φορά. Στο νέο trailer της ταινίας, η Sam φαίνεται να είναι μία από τους εκατομμύρια Νεοϋορκέζους που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει όταν κοιτάνε ψηλά ένα απόγευμα και βλέπουν την εισβολή.


Οι επιπτώσεις των συγκρούσεων και οι εκρήξεις που προκαλούνται από αυτά είναι αρκετές για να στείλουν σε πανικό τους περισσότερους γύρω από την Sam. Ωστόσο, είναι ο θόρυβος των φωνών που οδηγεί τα γρήγορα εξωγήινα πλάσματα να αρχίσουν να διαλύουν με φρικαλέα ευκολία τους ανθρώπους: η Sam παγιδεύεται κάτω από ένα διαλυμένο λεωφορείο και αυτό της σώζει τη ζωή.

Επειδή αυτή είναι μια ιστορία που τοποθετείται πριν η ανθρωπότητα μάθει πώς να αντιστέκεται στους εισβολείς, το “A Quiet Place: Day One” φαίνεται να είναι έτοιμο να μας συστηθεί σαν μια πιο παραδοσιακή ταινία τρόμου, στην οποία η Sam και οι σύμμαχοί της Eric (Joseph Quinn) και ο Άνθρωπος στο Νησί (Djimon Hounsou) πρέπει να βρουν λύσεις μόνοι τους. Η σκηνή της καταστροφής γέφυρας του Μπρούκλιν δημιουργεί την εντύπωση ότι η Sam και οι φίλοι της ενδέχεται να μην επιζήσουν. Ωστόσο, με μια τέταρτη ταινία A Quiet Place στον ορίζοντα, το Day One μπορεί να μας παρέχει μια ουσιαστική εισαγωγή σε μερικούς σημαντικούς χαρακτήρες για το μέλλον της σειράς.

Το “A Quiet Place: Day One” κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*