Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Five Nights at Freddy’s

*
Η σειρά των παιχνιδιών τρόμου Five Nights at Freddy’s έρχεται στον κινηματογράφο και πλέον έχουμε το πρώτο trailer. Η ταινία αναμένεται τον Οκτώβριο και στο πρώτο υλικό αυτό βλέπουμε πως παραμένει αρκετά πιστό στο αρχικό περιεχόμενο. Η ιστορία φέρνει στο επίκεντρο έναν φύλακα που ξεκινάει να δουλεύει στην πιτσαρία του Freddy Fazebear και αντιλαμβάνεται από την πρώτη βραδινή του βάρδια πως τα πράγματα δεν πρόκειται να εξελιχθούν φυσιολογικά. Η Warner Bros. είχε δηλώσει ενδιαφέρον για να διανείμει την ταινία το 2015 σε συνεργασία με τον Roy Lee και την Vertigo Entertainment, αλλά το project ακυρώθηκε δύο χρόνια μετά. Τον Φεβρουάριο του 2017 ο δημιουργός της σειράς Scott Cawthorn δήλωσε πως θα το προχωρήσει με κάθε τρόπο, η ταινία κατέληξε στην Universal και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*